Dashboard Advarselslamper

Et flertal af mennesker bruger biler til deres daglige rejser. Og hvis du er en regelmæssig driver, ville du forstå, at der er mange forskellige systemer indgår i din bil for nogle eller den anden formål. Nogle systemer kan bidrage til bilsikkerhed mens på vej, mens andre kan spille en væsentlig rolle i at bevare en god tilstand af bilens motor og dens dele. En teknologi, der anvendes i sådanne bil støttende og beskyttende systemer er instrumentbrættet advarselslamper.

Advarselslamper på instrumentbrættet

Som navnet antyder, advarselslamper er indikatorer til stede på bilens instrumentbræt, der informerer føreren, hvis der er noget dysfunktionel i nogen af ​​køretøjets systemer. Teknologien af ​​instrumentbrættet lys er blevet stadig udvikling i henhold til opfinde ny luksus, vedligeholdelse og sikkerhedsmæssige begreber i biler, SUV’er og lastbiler. I biler, der blev fremstillet par årtier siden, var der meget få instrumentbrættet lys for førerens hjælp.

Men hvis du tager et kig på nutidens avancerede maskiner, vil du finde flere forskellige indikatorer til forskellige formål. Disse advarselslamper på biler instrumentbrætter fungere med det signal, der sendes fra følerne, der er fastsat i respektive områder af systemet. Hovedformålet med disse lys er at lade føreren vide om sandsynligheden for forekomsten af ​​bil problemer. Fælles indikatorer for dashboards er relateret til Anti-lock Braking System (ABS), motor, bilens batteri, sikkerhedsseler, lav gas, kølervæske, etc.

Der er mange andre, der kan give mindre vigtige indikationer af problemerne i funktionalitet. Farven normalt af disse advarselslamper er rødt eller orange. Når du tænder tændingsnøglen, når du starter bilens motor, vil de fleste af lysene tændes i et stykke tid og derefter slukke på normal motorgang. Men hvis disse advarselslamper er tændt i midten af ​​dit drev, skal du indse, at der er et problem.

for motoren.
Angivelsen af ​​motoren lys ville være i form af, at motorens grove træk. Hvis denne lampe tændes, når køretøjet er i bevægelse, der er noget galt med motoren systemet. Hvis det begynder at blinke, reducere hastigheden af ​​bilen, standse på et sikkert sted, og straks få det problem kontrolleret af en bil reparation professionel.

ABS[ ]
Dette lys vil selv lyser i form af ‘ABS’. Hvis det viser sig, mens du er på vej, er der et problem med ABS. Bemærk, at normal bremsning stadig vil være operationelt, men uden ABS assistance.

Kølemiddel
Angivelsen af ​​kølemidlet lys kan ligne et termometer eller direkte ‘check kølevæske’ vises. Dette lys tændes betyder, at kølevæskestand kan være lav, og der kan være en lækage i kølesystemet, eller en motor overophedning problem.

Brake System
Angivelsen af ​​dette lys vil være et udråbstegn. Hvis både ABS og bremse lys belyse samtidigt, mens bilen er i bevægelse, kan problemet være alvorlige. Prøv at standse bilen på et sikkert sted ved hjælp af bremserne forsigtigt.

Batteriopladning
Du finder indikation af batteriet lys i en form af en rektangulær kasse med positive og negative terminaler på siderne. Hvis det slet ikke lyser under tændingen eller gør i midten af ​​drevet, er bilens batteri ikke er tilstrækkeligt opladet, eller der synes at være et problem med afgiftssystemet.

Hvis du finder nogen af ​​disse dashboard advarselslamper tænde under kørslen, er det stærkt anbefales at tage din bil til garagen for diagnose. Disse er blot nogle få vigtige instrumentbrættet lys beregnet til sikker kørsel. Der er mange andre lette angivelser, der kan oplyse føreren om uegnede indstillinger af bilens system.

Car Battery Korrosion
Window Tint Removal
Rear Brake Pad erstatning
Fjernelse af dørpaneler
Hvordan du udskifter Bildørs Locks
Bil Audio Fejlfindingstip
Bil Overophedning
Taster Låst inde i bil – Sådan Get In
Bil Stereo Installationsvejledning
Honda vs Toyota
Disc Vs. Tromlebremser

Leave a Reply